Praktijk – Fysiotherapie Wateringen – Wateringen

Fysiotherapie Wateringen

Header afbeelding

Uw Fysiotherapeut in Wateringen

Adres: Dorpskade 1, 2291 HN, te Wateringen.

Voor een afspraak kunt u ons bereiken via 0174-295833 of

U kunt een mail sturen naar fysiotherapiewateringen@caiway.nl

Openingstijden

Maandag: 7:00 - 18:00
Dinsdag: 7:00 - 18:00
Woensdag: 7:00 - 18:00
Donderdag: 7:00 - 18:00
Vrijdag: 7:00 - 18:00

Praktijk

De praktijk

Fysiotherapie Wateringen is de oudste fysiotherapie praktijk in Wateringen. Aanvankelijk begonnen als eenmanspraktijk ruim 45 jaar geleden. Deze eenmanspraktijk is in de loop der jaren uitgegroeid tot een praktijk met vier maten. De praktijk is de laatste 15 jaar van zijn bestaan gevestigd aan de Julialaan 6 op de rand van de oude dorpskern van Wateringen in een schoolgebouw. De behandelkamers zijn zeer ruim, er is een aparte administratieve ruimte, een oefenzaal en er is plaats ingeruimd voor fysiotechnische apparatuur. Het pand is goed begaanbaar voor mindervaliden en direct naast het pand is een ruime gratis parkeerplaats.

Missie en Kernwaarden

Fysiotherapie Wateringen is een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie welke zich kenmerkt door het aanbieden van optimale patiëntenzorg. Deze wil zij realiseren door de patiënt centraal te stellen, zorg te dragen voor de kwaliteit vanuit de eigen organisatie en de patiënten zo goed mogelijk te bedienen in hun hulpvraag.

Uit deze missie statement komen de onderstaande kernwaarden naar voren.
Respect
Fysiotherapie Wateringen werkt samen op basis van respect, waardering en betrokkenheid.
Integriteit
Fysiotherapie Wateringen wil in haar handelen eerlijk, oprecht, zorgvuldig en betrouwbaar zijn.
Professionaliteit
Fysiotherapie Wateringen is haar patiënten van dienst met hoogwaardige kennis. Het is haar streven de kwaliteit op een hoog peil te houden – waar mogelijk te anticiperen op toekomstige behoeften van patiënten – en haar diensten op efficiënte wijze ter beschikking te stellen.